Cum să pregătiți un Cobbler cu mere, o rețetă ușoară și delicioasă, gata în câteva minute. Începeți prin a pune untul într-un castron și amestecați-l cu 2 linguri de zahăr și 1 plic de zahăr vanilat până devine cremos și nu se mai simt cristale de zahăr. Adăugați gălbenușul și continuați să amestecați până se omogenizează. La final, incorporați laptele și făina amestecată cu praful de copt.
Tăiați merele cubulețe și puneți-le într-un vas termorezistent. Presărați zahărul amestecat cu scorțișoară peste mere. Adăugați câte o bucățică de unt peste mere, din loc în loc. Acoperiți totul cu aluatul pus din loc în loc cu lingura.
Introduceți vasul la cuptor, la 190 de grade, pentru aproximativ 30 de minute, până se rumenește frumos deasupra. Serviți-l cald, cu o cupă de înghețată de vanilie alături. Poftă bună!
Vă recomandăm să încercați și rețeta noastră de Cobbler cu căpșuni sau Cobbler cu nectarine și afine.