Pentru a pregăti acești covrigi cu semințe, ai nevoie doar de 3 ingrediente de bază. Începe prin a pune făina într-un bol și adăugând praful de copt și sarea. Amestecă ușor, apoi adaugă kefirul și iaurtul. Frământă bine până obții un aluat omogen și nelipicios. Dacă este necesar, poți adăuga puțină făină în timpul frământării.
Scoate aluatul pe un blat ușor înfăinat și împarte-l în 8 porții egale. Modelează fiecare bucată sub formă de sferă și fă o gaură în mijloc. Așază covrigii într-o tavă de aragaz tapetată cu hârtie de copt. Unge-i cu ou bătut și presară semințe peste ei.
Coace covrigii în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius pentru aproximativ 35 de minute sau până când devin frumos rumeniți, în funcție de cuptorul tău. După ce sunt gata, scoate-i din cuptor și lasă-i să se răcească.
Poți servi covrigii cu semințe după preferințele tale. Noi îți sugerăm să îi servești cu cremă de brânză, somon afumat, avocado și un ou posat. Sunt delicioși și vor fi cu siguranță apreciați de toată lumea.