O rețetă delicioasă de spaghete milaneze, cu un ingredient secret folosit de italieni. Pentru a pregăti această rețetă, vei avea nevoie de paste, apă, sare, ciuperci champignon, ulei de măsline, usturoi, lapte de cocos, oregano, busuioc, pătrunjel verde, sare și piper.
Pentru început, curăță și taie ciupercile, taie baconul și toacă ceapa. Mărunțește busuiocul și oregano, iar parmezanul dă-l pe răzătoare și pune-l într-un bol.
Pentru a pregăti rețeta, încinge uleiul într-o tigaie și adaugă baconul, ciupercile și ceapa. Amestecă bine și adaugă pasta de roșii, apoi puțină apă fierbinte. Condimentează cu sare, piper, busuioc și oregano.
Fierbe spaghetele în apă cu sare până devin al dente. Scurge-le și adaugă-le peste ingredientele din tigaie. Amestecă-le ușor și apoi poți stinge focul.
La servire, presară parmezan răzuit peste spaghetele milaneze și adaugă frunze de busuioc pentru prospețime și aromă. Poftă bună!