Cum se prepara Sauerkraut – Reteta gustoasa de supa de varza murata:
Intr-o oala mare, incalziti uleiul de masline la foc mediu. Adaugati ceapa tocata si caliti-o pana devine translucida, aproximativ 5 minute. Adaugati usturoiul si caliti inca un minut.
Adaugati morcovul si carnea afumata in oala. Gatiti timp de 5-7 minute, amestecand din cand in cand.
Adaugati varza murata tocata si amestecati bine. Daca doriti, puteti adauga si boia dulce si chimen pentru un plus de aroma, boabe intregi de piper.
Turnati supa de pui sau legume in oala, adaugati frunza de dafin si aduceti la fierbere. Reduceti focul si lasati sa fiarba la foc mic timp de 20-30 de minute, pana cand legumele sunt fragede.
Gustati supa si ajustati condimentele cu sare si piper dupa gust. Daca vi se pare prea acra, puteti adauga putin zahar pentru a echilibra aciditatea.
Indepartati frunza de dafin si serviti supa fierbinte, presarata cu patrunjel proaspat tocat.
Sugestii de Servire:
Serviti supa de varza murata cu paine de secara sau crutoane pentru o masa completa.
Puteti adauga o lingura de smantana in fiecare bol pentru un plus de cremozitate.
Pofta buna!
Sauerkraut – Reteta gustoasa de supa de varza murata

0:00